top of page

Piano- en zanglessen

Piano 

​De pianolessen worden steeds aangepast aan de noden van de leerling. Zowel leerlingen met als zonder een achtergrond met notenleer zijn welkom! Speel je liever popliedjes of net liever klassieke stukken? Het kan allemaal. 

Zang

In de zanglessen focussen we op een goede zangtechniek. Daarnaast is er veel ruimte om te werken aan een zelfgekozen repertoire. De genres kunnen gaan van pop, jazz, musical of rock. Iedereen is welkom! 

Combi zang & piano (begeleidingspraktijk piano)

Zing je graag en wil je jezelf graag leren begeleiden op piano? In deze lessen leggen we de nadruk op het begeleiden van nummers aan de hand van akkoorden. Eens dit vlot begint te lukken, voegen we zang eraan toe. De basiskennis notenleer is handig meegenomen, maar is absoluut geen must. Ook zonder ervaring kan je starten. 

Praktische informatie

WAAR?

lesruimte ARTISTO

Schobbenberg 72, 3550 Heusden-Zolder

VOOR WIE?

Zowel kinderen als volwassenen

WANNEER?

  • Maandagavond tussen 17.00 u. - 20.30 u.

  • Dinsdagavond tussen 17.00 u. - 20.30 u.

TARIEVEN
 

10 - beurtenkaart

Hierin is het zowel voor de lesvolger als de lesgever wat flexibel om af en toe eens een week afwezig te zijn. Er wordt geen beurt aangerekend. De kaart dient wel binnen de 6 maanden gebruikt te worden. (geen les tijdens de schoolvakanties) 

Individueel: 

30 minuten: 220 euro 

45 minuten: 300 euro

Volledig schooljaar

Er zijn minstens 30 lesbeurten voorzien tijdens het werkjaar. Indien de lesgever niet kan, wordt deze lesbeurt ingehaald op een ander tijdstip. (geen les tijdens de schoolvakanties)

 

Individueel: 

30 minuten: 550 euro 

45 minuten: 700 euro

Via dit formulier kan je jezelf of je kind inschrijven voor zang-, pianolessen of de combi. Na je aanvraag, nemen we zo snel mogelijk contact met je op via het opgegeven mailadres. Zo kunnen we een eerste geschikt moment inplannen. Voordat de lessen van start gaan, staat er een inleidende les van 30 minuten gepland om je wensen beter te begrijpen. Uiteraard is deze eerste les gratis. 
56386503_2430294007032054_61745703891847
Sofie neemt de lessen piano, zang en begeleidingspraktijk voor haar rekening. Ze geeft de lessen op een enthousiaste manier in een vertrouwde en warme omgeving. Durven en genieten staan in de lessen centraal. Meer informatie over haar muzikale achtergrond vind je terug op deze website bij 'over ons'.
bottom of page